Машина за пране под наем

Машина за пране под наемПредлагаме на Вашето внимание възможност за краткосрочно наемане на следните машина за пране, почистване на мека мебел, мокети, килими:

Перяща прахосмукачка на Karcher (екстрактор) Можете да почиствате основно и в дълбочина: Дивани и столове, кресла, килими, мокети, възглавници и меки мебели, Матраци, Текстилни стенни гоблени, Автомобилни седалки

Приложение: С цел задоволяване нуждите на нашите клиенти в град София, Бургас, Северно и Южно Черноморие предлагамепрофесионална почистваща машина екстрактор под наем. За какво може да ви бъде позлена машината за пране? Машината за екстракторно (без четка) пране на килими, мокети, тапицериии измиване на твърди подови настилки има широк диапазон от възможности. Предназначението на машината е да почиства чрез спрей-екстракция, т.е. впръскване на вода и почистваща препарат и вакумното й засмукване обратно в машината.

Защо да наемете машина за пране ?

Всяка мека мебел, мека настилка във вашият дом носят уют, мекота, стил и индивидуалност, но изискват допълнителни грижи за поддръжка. Те задържат  в себе си прах, миризми, обезцветяват се, смачкват се, завалват се и губят хубавия си вид и така, част от предназначението си. За да върнат отново своя блясък можете да ползвате нашия екстрактор под наем.


При намемане на екстрактор за пране можете да почистите:

  • Диван
  • Матрак
  • Килим
  • Автотапицерия

Цени за наемане на машина за пране:

Време за наемане Цена - стандарт Цена - абонамент
1 час 30 лв. 0
2 часа 40 лв. 0
6 часа 60 лв. 0
Депозит 50 лв. 0

* Поръчка на избраната от вас машина можете да направите на телефон 088 538 2527

Доставката на машината е безплатна в рамките на градовете София и Бургас извън посочените градове се начислява допълнително такса транспорт върху цената на избраната от вас машина! Заплащането на наема и депозита се заплащат предварително на куриера при получаване на машината и подписване на договор за отдаване под наем.

*Стойността на доставката зависи от местонахождението и часовете за наемане. Това може да бъде уточнено след свързване с наш консултант.

Други почистващи услуги:

  • Почистване на дивани
  • Почистване на матраци

Почистване на дивани, матраци, килими и други..

Поръчай почистване