Машинно пране на килим, мокет

Почистване на на килим, мокетMaxo team е мобилна група за осигуряваща професионално почистване на мека мебел. Ние сме специализирани в почистването на дивани, фотоьойли, кресла, столове, табуретки.. Почистващата услуга е подходяща за частни клиенти и бизнес клиенти.

Можем да бъдем полезни на клиенти нуждаещи се от веднъж годишно поддържащо и освежаващо почистване или за собственици отдаващи апартаменти под наем след напускане на наематели. Използваме висококачествени професионални препарати за да отговорим на вашите нужди.

Нашите цени на предлаганите почистващи услуги са прозрачни без скрити такси и допълнения. Можем да ви предложим различни по-ниски цени при абонаментно обслужване

Защо да изберете нашата услуга почистване на съдомиялна?

Един от най-съвременните варианти за почистване и почистване на мека мебелподдръжка на килими и мокети чрез метода машинно пране с професионална екстракторна машина работеща с гореща вода, която се впръсква заедно с почистващ препарат. Едновременно с това, мощна вакумна помпа издърпва натрупваната мръсотиятапетната и прах в дълбочина. След изпирането Вашият килим ще придобие много свеж вид, което гарантира издърпването на замърсяванията и застоялата миризма, която събира ежедневно прах.

След приключване на почистването голяма част от водата ще бъде издърпана обратно в машинатано оставя малка влажност, която за да изсъхне напълно е необходимо време в интервал от 6 до 12 часа в зависимост от степента на замърсяване климатичните условия (сезон).

Нашите услуги за почистване, поддръжка на мека мебел включват:

  • Дивани
  • Фотьойли, Кресла
  • Столове
  • Табуретки, Пуфове

Цени за почистване:

Услуга Цена - стандарт Цена - абонамент
Машинно пране на килим, мокет 3.00 лв. (за кв.м.) 0

* Минимална стойност на поръчката за гореописаните услуги...35.00 лева

Други почистващи услуги:

  • Почистване на дивани
  • Почистване на матраци

Почистване на дивани, матраци, килими, фурни и други..

Поръчай почистване