МАШИННО ПРАНЕ НА ДИВАНИ

почистване на мека мебелНие сме професионална мобилна група осигуряваща професионално почистване на мека мебел. Ние сме специализирани в почистването на дивани, фотоьойли, кресла, столове, табуретки.. Почистващата услуга е подходяща за частни клиенти и бизнес клиенти.

Можем да бъдем полезни на клиенти нуждаещи се от веднъж годишно поддържащо и освежаващо почистване или за собственици отдаващи апартаменти под наем след напускане на наематели. Използваме висококачествени професионални препарати за да отговорим на вашите нужди.

Нашите цени на предлаганите почистващи услуги са прозрачни без скрити такси и допълнения. Можем да ви предложим различни по-ниски цени при абонаментно обслужване

Защо да изберете нашата услуга пране на диван или мека мека мебел?

Всяка мека мебел се замърсява постепенно до достигане на ниво в което е забележимо и придобие неприемлив вид. С времето се получава натрупване на прах, петна, замърсявания и почистването само с почистващ препарат не е препоръчително! Ние можем да ви помогнем професионално чрез метод машинно екстракторно пране, отнема много време ако сте попаднали на един от многото продавани нефективни почистващи препарати за почистване на мека мебел. 

Всяка мека мебел се нуждае от специални грижи, но защо да харчите излишни пари за закупуване на почистващ препарат, който има голяма вероятност да бъде неефективен и с това да увеличите обема на петното, което бихте желали да отстраните.

  • - Използваме само професионални почистващи препарати, всеки продукт, който ползваме е нетоксичен и биоразградим;
  • - Когато се почиствате редовно, удължавате живота на вашата мека мебел;
  • - Ще намалите праха, който се отразява на здравословното състояние;
  • - Намалява риска от по-ранно изхвърляне и закупуване на нова мека мебел;

Ние от Expres Team можем да ви предложим

почистване на мека мебел Един от най-съвременните варианти за почистване и поддръжка на матраци чрез метода машинно пране с професионална екстракторна машина работеща с гореща вода, която се впръсква заедно с почистващ препарат. Едновременно с това, мощна вакумна помпа издърпва натрупваната мръсотиятапетната и прах в дълбочина. След изпирането Вашият диван ще придобие много свеж вид, което гарантира издърпването на замърсяванията и застоялата миризма, която се приема чрез пот и прах и други фактори.

След приключване на почистването голяма част от водата ще бъде издърпана обратно в машинатано оставя малка влажност, която за да изсъхне напълно е необходимо време в интервал от 6 до 12 часа в зависимост от степента на замърсяване климатичните условия (сезон).

Нашите услуги за почистване, поддръжка на мека мебел включват:

  • Дивани
  • Фотьойли, Кресла
  • Столове
  • Табуретки, Пуфове

Цени за почистване:

Услуга Цена - стандарт Цена - абонамент
Почистване на диван 10 лв. (за 1 седящо място) 0
Почистване на фотьойл, кресло 15 лв. (за 1 бр.) 0
Почистване на стол 5 лв. (за 1 бр.)
само облегалка или седалка - 2,50 лв.
0
Почистване на табуретка 5 лв. (за 1 бр.) 0

* Минимална стойност на поръчката за гореописаните услуги е 35.00 лв.

Други почистващи услуги:

  • Почистване на матраци

Почистване на дивани, матраци, килими и други..

Поръчай почистване